Jeg tilbyder at holder mit foredrag *Når man bliver en familie med diagnoser*

I foredrag om vores historie *Når man bliver en familie med diagnoser* vil jeg åbenhjertet og hudløst ærligt fortælle vores historie, på godt og ondt.

Jeg vil fortælle om alt fra de tidlige tegn på der var noget. Vores vej gennem udredning og hjælpen efter diagnoserne. Livet gennem børnehaven og kampen for et specialskole tilbud. Hvordan vi hver dag arbejder på at have en god hverdag som en hel familie på 5, med de udfordringer der er når diagnoserne fylder alt. Jeg vil også fortælle hvor vigtigt det var for mig at stoppe op og mærke efter. For jeg fandt ud af jeg ikke kunne tilsidesætte mig selv hvis jeg ville være den bedste mor for mine børn.

Foredraget vil vare i ca. to timer, hvor jeg vil fortælle i ca. halvanden og derefter er der tid til spørgsmål.

Jeg kan godt bestilles privat til dette foredrag. Hvis man selv ønsker at sammensætte lige præcis de der i din familie og omgangskreds kunne have gavn af at høre hvordan vi, i min familie, har oplevet denne store forandring. Jeg synes nemlig selv at det var rart at høre hvordan andre familier oplevede det og på den måde hjalp det mig og os med både forståelse og inputs til vores hverdag. Mest af alt er det rart at vide man ikke er den eneste der synes det kan være en udfordring at få et barn med diagnoser.

Hvis man ønsker foredraget mere specificeret på et område kan dette også aftales.

Prisen for foredraget er for private 3000kr, virksomheder tillæges moms.